El vendrellenc Toni Porta és el nou entrenador del Digittecnic Vilafranca

Toni Porta és el nou entrenador del Patí Vilafranca
04/12/2019 - 09:49h

La junta directiva destitueix de manera fulminant el fins ara entrenador, Sergi Punset

No han passat ni quatre mesos, des que l’equip es va posar a treballar, que aquest dilluns en una decisió presa per tota la junta directiva del Club Patí Vilafranca es decidia posar punt i final al contracte que unia Sergi Punset amb el club. A través d’un comunicat breu el club li agraeix la tasca realitzada durant tots aquest mesos d’intens treball i dedicació i li desitgen molta sort en el futur. En cap moment es parla dels motius que han generat aquesta decisió.

Els resultats esportius no han estat l’argument donat que l’equip precisament portava cinc jornades consecutives sense perdre i dels set partits de lliga només havia perdut el primer jugat a casa davant l’Oviedo i per la mínima, 3-4.

En una reacció fulminant en menys de 24 hores el primer equip del Patí ja tenia el nou entrenador treballant pel club. Finalment, l’escollit ha estat el vendrellenc Toni Porta, que fa dues temporades va entrenar el CP Vilanova. Un home format al CE Vendrell on va ser jugador fins al 2007 i entrenador de la base portant equips com l’infantil, el juvenil i el junior, així com també el segona i primera catalana.

Justament el seu nom havia sonat amb força aquest estiu per ocupar una de les banquetes dels dos equips del Baix Penedès però finalment no va fructificar ni Calafell, ni Vendrell. Advocat de professió, aquest dimarts Porta ja dirigia el primer entrenament i el seu primer partit al davant de l’equip serà a Bilbao contra el Jolaseta, penúltim de la lliga per després encarar els darrers tres partits de la primera volta amb Manlleu, Mataró i Alpicat, tots rivals directe en la lluita per l’ascens.

Així mateix dilluns també causava baixa per motius personals el jugador gallec Pablo Torres, que va arribar a Vilafranca l’estiu del 2018.

També et pot interessar

Comentaris