El nedador Pol Ferret s’emporta una medalla de plata i una de bronze Campionat de Catalunya de fons de natació

04/12/2019 - 08:53h

Va quedar segon a la prova dels 800 metres lliures i tercer als 1500 metres lliures

Es va celebrar a la piscina olímpica descoberta del Centre Esportiu Mataró el Campionat de Catalunya de Fons de Natació de les categories infantils, júniors i absoluts.En representació del Club Natació Vilafranca es varen classificar a les finals de Mataró tres nedadors, en categoria junior Enric Retamali en infantils Jordi Vivasi Pol Ferret.De tots ells va destacar les dues medalles assolides per en Pol Ferret, plata en la prova de 800 metres lliures i la de bronze a la prova dels 1500 lliures, millorant les marques personals en les dues distàncies.Per la seva banda Jordi Vivasva assolir la meritòria quarta plaça als 800 metres lliures, establint una nova marca personal, i cinquena plaça als 1500 lliures.Enric Retamaltambé va estar a prop de la seva millor marca i va finalitzar en tretzena plaça als 800 metres lliures.A escala de classificació de clubs el Club Natació Vilafranca obtingué l’excel·lent onzena plaça general amb 134 punts.Un cop finalitzat aquest Campionat, aquesta setmana se celebrarà el Campionat de Catalunya infantil i júnior on s’han classificat fins a nou nedadors vilafranquins: Lucia López, Pau Cano, Colin Garcia, Jan Ferret, Pol Ferret, Jordi Vivas, Blai Palau, Oriol Ferret i Enric Retamal.