Coma-ruga tindrà un institut escola per als barris marítims del Vendrell

L’Escola Pla de Mar de Coma-ruga (Foto: Ajuntament del Vendrell)
Avatar
03/12/2019 - 21:00h

La previsió de la Generalitat i de l’Ajuntament del Vendrell és que pugui obrir per al proper curs 2020-2021

El Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament del Vendrell estan treballant ja per obrir un institut escola al barri marítim de Coma-ruga per al proper curs 2020-2021.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martinez, ha expressat la seva satisfacció perquè, si es confirma la notícia, amb aquest nou institut escola “es millora l’oferta educativa del municipi i dona resposta a les reivindicacions de les famílies i alumnes dels nuclis marítims”.

L’ampliació amb els estudis de l’ESO a Coma-ruga, segons informa el consistori vendrellenc, es podrà satisfer aprofitant, en un primer moment, els projectes educatius i infraestructura de les actuals escoles del Pla de Mar i Els Secallets.

PUBLICITAT

La voluntat del Departament d’Educació de la Generalitat d’estendre el model pedagògic dels instituts escoles facilita atendre les peticions de l’Ajuntament del Vendrell i de les famílies per millorar la qualitat educativa dels alumnes de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs amb centres més propers, segons es conclou des de l’administració vendrellenca.

També et pot interessar

Comentaris