L’Equip d’Atenció Primària Penedès Rural guanya un premi de recerca

Un moment de l’entrega del premi
Avatar
02/12/2019 - 20:00h

El treball porta per títol ‘Projecte de millora de l’accessibilitat en un equip d’atenció primària’

El Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca va acollir fa uns dies l’Acte de la Professió Mèdica de l’Alt Penedès, organitzat per la Junta Comarcal del Col·legi de Metges de Barcelona.

En aquesta ocasió es va realitzar el lliurament del premi de Recerca de l’Alt Penedès i es va atorgar un primer premi a l’Equip d’Atenció Primària del Penedès rural pel treball: “Projecte de millora de l’accessibilitat en un equip d’atenció primària.”

PUBLICITAT

Van recollir el guardó la directora Sara Freixedas, l’adjunta a direcció, Ascen Casado i la referent de qualitat de l’equip, Pilar Orellana. L’accèssit va ser pel treball “Unitat de pacient crònic complex aguditzat. Una experiència d’assistència ambulatòria que millora el maneig dels pacients amb malalties cròniques”, de l’Hospital comarcal de l’Alt Penedès.

A continuació va tenir lloc la conferència “Falsa Ciència i danys reals” a càrrec del doctor Antoni Trilla, vocal de la junta de Govern del COMB i degà de la Facultat de Medicina i ciències de la salut de la Universitat de Barcelona.

PUBLICITAT

El president del Col·legi de Metges de Barcelona , Jaume Padrós i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, van cloure l’acte.

També et pot interessar

Comentaris