Mig miler d’alumnes del Baix Penedès participen al projecte ‘Canvi de marxa’

Avatar
02/12/2019 - 12:00h

Es tracta d’una activitat per conscienciar els joves sobre les causes i les conseqüències dels accidents de trànsit

“Canvi de marxa” és una activitat educativa, impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès, l’oficina Jove Baix Penedès i l’Ajuntament del Vendrell, que té l’objectiu de conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, així com fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquest tram d’edat.

Dijous passat va arribar el Vendrell. Concretament, al Teatre Municipal Àngel Guimerà, on s’hi van fer dues sessions, la primera a les 10h i la segona a les 12h, amb una participació de 510 alumnes de diversos centres educatius.

També hi van assistir els regidors de Joventut de tots els pobles de la comarca del Baix Penedès i el conseller comarcal de Joventut, Marc Palau.

PUBLICITAT

L’activitat consisteix en la representació d’una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra i li explica la situació.

Durant el seu relat s’intercalen vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d’emergència que s’ocupen de la gestió més immediata de l’accident, així com de víctimes i familiars.

PUBLICITAT

L’objectiu és que les noves generacions s’eduquin en la prevenció de la sinistralitat i l’adquisició de conductes que els protegeixin dels perills a la via pública i que els facin responsables.

També et pot interessar

Comentaris