Dissabte arriba al Vendrell la coproducció del TÀG ‘Vaselina’

30/11/2019 - 12:00h

L’obra ha estats mesos a la Villaroel amb molt bones crítiques i ara inicia la gira pel territori català

Dissabte arriba al Vendrell una coproducció del Teatre Àngel Guimerà, juntament amb els principals teatres de la demarcació de Tarragona, Vaselina, dirigida per Sergi Belbel, que ha estat uns mesos a la Villaroel (Barcelona), amb molt bones crítiques, i ara ha iniciat gira per arreu de Catalunya.

L’argument de l’obra ens situa als Estats Units, país que juntament amb els països aliats, acaben de bombardejar Mèxic per destruir totes les seves plantacions de droga. Fil, un noi cínic i desil·lusionat, i Charlie, un animalista convençut i defensor dels drets civils, cultiven grans quantitats de marihuana al seu pis per intentar fer el gran cop de les seves vides: invertir el funcionament del mercat i exportar-la a Mèxic. A ells dos s’hi afegirà Wanda, una noia obesa i insegura, i Mina, la mare del Fil, una dona frustrada que acaba de sortir d’una clínica per desintoxicar-se del vici que sempre l’ha perseguit.

Tot es complica quan, després de 22 anys d’absència, torna a casa el pare del Fil i exmarit de la Mina, desvelant a tots el seu perillós secret. Les entrades es poden comprar al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

També et pot interessar

Comentaris