La Grossa de Cap d’Any i un nou cava, nous productes de marxandatge de la festa major de Vilafranca

29/11/2019 - 10:00h

Els administradors han posat a la venda dos nous productes típicament nadalencs

Els dissabtes 30 de novembre i 14 de desembre els Administradors de la Festa Major 2020 muntaran una paradeta a la plaça de la Vila per vendre la Grossa de Cap d’Any i el Cava de la Festa Major, primera novetat de la nova administració, i més marxandatge de la Més Típica.

Els administradors seran davant del seu local al costat de l’Ajuntament en horari de 10 a 14h. Els productes que oferiran seran loteria de La Grossa de Cap d’Any de la Festa Major de Vilafranca (quatre models diferents amb quatre números diferents també cadascun), cava reserva amb etiquetatge especial de la Festa Major, per brindar per un Bon Nadal i els millors desitjos per 2020, polseres i collarets amb les figures del Drac i l’Àliga (amb la col·laboració de la joiera Moner) i figures de la Festa Major de l’empresa Festiari.

Els Administradors de la FM 2020 també seran presents en un estand a la Fira del Gall, que se celebrarà els propers 21 i 22 de desembre. Cal destacar que la loteria de La Grossa de Cap d’Any està també a la venda en botigues de la vila.

També et pot interessar

Comentaris