La Vallmolanta bat el rècord de participació amb 450 inscrits

28/11/2019 - 08:45h

Un fet vandàlic va comprometre la continuïtat de la cursa d’orientació de Sant Pere Molanta

Dissabte, la novena edició de la cursa d’orientació solidària Vallmoranta, celebrada a Sant Pere Molanta, va fregar els 450 participants.
Els guanyadors de la cursa llarga en categoria masculina van ser l’equip format per Adrià Vall i Jaroslaf Najman (Trailsacabra.cat), a la categoria femenina Mireia Soler i a la categoria mixta Anna Vallès i Jordi Guilera (Patagònia).
A la cursa curta, el guanyador va ser Jaume Palau. El podi de la cursa familiar es va viure un empat entre l’equip Cats (Jordi Cateura i Ona Cateura) i l’equip Jana-Emilio (Emilio Villanueva i Jana Villanueva).

Els organitzadors confirmen la continuïtat de la cursa

La cursa d’orientació podrà donar tots els diners recaptats a la Marató de TV3.
Inicialment, els organitzadors no tenien clar que poguessin fer efectiva la donació, el motiu va ser un incident que es va produir en finalitzar la cursa, quan va aparèixer malmesa una escultura ubicada a prop d’una de les fites del recorregut llarg.
Tot i que encara falta veure si l’assegurança cobrirà el cost de la reparació de l’escultura, l’organització ja ha rebut diverses propostes d’ajuda per esmenar el dany, es parla d’una escultura d’un cost que rondaria els 30.000 €.
L’organització ja ha parlat amb l’autor de l’obra i ha posat el cas en mans de l’assegurança.
L’incident va posar en perill la continuïtat de la cursa d’orientació que l’any vinent celebrarà el desè aniversari.
La Vallmoranta es tornarà a celebrar l’any vinent i, a més, formarà part del calendari de proves de la Lliga Catalana i de la Copa d’Espanya.

ls organitzadors confirmen la continuïtat de la cursa

També et pot interessar

Comentaris