‘Not a moment too soon’, del coreògraf vilafranquí Ferran Carvajal, a Cal Bolet

Avatar
28/11/2019 - 20:00h

Una peça de teatre-dansa multidisciplinària sobre un viatge compartit que es podrà veure divendres

Aquest divendres, a les 20.30h, al Teatre Cal Bolet de Vilafranca es representarà Not a moment too soon (En el moment precís) una peça de teatre-dansa multidisciplinària. Not a moment too soon és un viatge compartit: els compassos finals de la vida de Merce Cunningham, la lluita per seguir treballant, i la delicadesa amb que Trevor Carlson l’acompanya en aquest procés.

PUBLICITAT

Un acte d’introspecció en una memòria compartida per dos homes que vol proposar-nos, a través de la veu i la imatge de Cunningham en els seus vídeos inèdits i de les narracions del mateix Carlson, una mirada íntima cap als últims dies d’un mestre.

PUBLICITAT

Ferran Carvajal és un artista multidisciplinari que treballa com a director, coreògraf i intèrpret. Ha desenvolupat el seu treball tant en teatre, dansa, òpera, cinema i televisió. El seu interès recau en explorar diferents tècniques d’integració corporal i els límits entre disciplines. És cofundador de la companyia Thorus Arts al costat de Trevor Carlson.

Trevor Carlson és agent cultural i productor. Durant més de vint anys ha guiat a nombrosos artistes. Va treballar quinze anys per a Merce Cunningham Dance Company.

També et pot interessar

Comentaris