Adjudicat el projecte arquitectònic per a l’edifici del Tabaris de Coma-ruga

Dibuix del projecte guanyador per a la millora de l’edifici Tabaris de Coma-ruga. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
Avatar
27/11/2019 - 13:22h

El concurs per millorar l’equipament se l’ha adjudicat l’equip de CAAS Arquitectes

El passat 2 de juliol es van aprovar les bases i el plec de prescripcions tècniques que regeixen la licitació mitjançant el procediment de concurs de projectes i tramitació ordinària per la contractació dels serveis de redacció del projectes executiu i la direcció d’obres per la rehabilitació de l’edifici del Tabaris del barri marítim vendrellenc de Coma-ruga, amb l’objecte de destinar-lo a usos turístics, culturals i veïnals.

L’edifici de Tabaris es concep com un nou equipament municipal amb innovadors productes i serveis turístics per a Coma-ruga , així com un espai habilitat per a la celebració d’actes diversos, configurant-se d’aquesta manera en un espai polivalent al servei dels veïns i visitants.

PUBLICITAT

El concurs corresponent se l’ha endut l’equip CAAS Arquitectes.

De l’estudi d’usos realitzat sobre el Tabaris, se’n destaquen els següents espais:

  1. Zona de celebració d’actes multitudinaris com fires, congressos, trobades o altres similars.
  2. Un espai per a la difusió de la figura i l’obra de l’artista Santiago Padrós i l’art del mosaic.
  3. Un espai per donar a conèixer la importància de la Reserva Marina Masia Blanca com a enclavament estratègic per a la recuperació d’espècies marines i com a exemple sensibilitzador envers la tasca de conservació del medi ambient.
  4. Una zona dedicada a la història de Coma-ruga.
  5. Àrea destinada a un ús veïnal, especialment per les associacions.

El passat dia 12 d’agost, es va aprovar la llista definitiva d’admesos i exclosos a participar en el Concurs de projectes, resultant un total de 8 participants admesos.

Una vegada desenvolupades les dues fases que contempla el concurs, en les que els membres del jurat han valorat les propostes presentades pels equips en relació a criteris de qualitat arquitectònica i en relació també a criteris automàtics vinculats a disposar de perfils concrets en els equips de treball (tècnic especialista en patologia estructural i tècnic en paisatge urbà), s’ha determinat com a guanyador del concurs l’esmentat equip d’arquitectes.

PUBLICITAT

Mitjançant acord de la Junta de Govern de l’Ajuntament del Vendrell d’aquest dilluns, 25 de novembre, s’ha aprovat aquest guanyador.

El Jurat del concurs vol expressar públicament el seu agraïment als equips que han presentat les propostes i destacar la seva qualitat i la capacitat de projectar la rehabilitació de l’edifici del Tabaris en el marc d’aquest concurs.

També et pot interessar

Comentaris