Cineclub Vilafranca tanca el 50è aniversari amb una gala de cloenda

26/11/2019 - 18:00h

L’acte es farà divendres al Teatre Casal amb l’estrena de la pel·lícula ‘Puñales por la espalda’

El Cineclub Vilafranca tanca la celebració del 50è amb una gala de cloenda al Teatre Casal de Vilafranca divendres a les 20h amb l’estrena de la pel·lícula Puñales por la espalda (Knives out). Una emotiva gala del 50è aniversari de l’entitat on hi haurà una presentació, uns breus parlaments i la projecció de la pel·lícula que protagonitzen Daniel Craig, Ana de Armas, Michael Shannon, Tonni Collete i el gran actor Christopher Plummer, entre molts d’altres, en aquesta intriga 100% original que ret homenatge a grans novel·listes del gènere.

Cineclub Vilafranca vol tancar aquest any de celebració posant en valor la tasca realitzada per les diferents juntes, setmana rere setmana des de fa tants anys, i alhora agrair la fidelitat que ha mostrat el públic de manera constant. Per aquest motiu fan una crida a tothom que vagi a gaudir d’aquest film que divendres s’estrena a l’Estat espanyol amb grans crítiques.

En acabar la projecció s’oferirà un tast de vins acompanyat d’un aperitiu, dins la sala, on es podrà gaudir d’aquest ambient tan especial que es crea a cada sessió després d’una bona pel·lícula.

També et pot interessar

Comentaris