Miquel Cartró tanca la trilogia de poesia eròtica amb ‘La pell sobre el setí’

26/11/2019 - 09:00h

La presentació-espectacle del nou poemari es farà aquest dimarts al vespre a l’auditori de Vinseum

Miquel Cartró presenta el seu nou poemari eròtic, La pell sobre el setí (Neopàtria), aquest dimarts, a les 19.30h, a l’auditori de Vinseum en un acte organitzat per la Secció literària de L’Agrícol. La presentació comptarà amb un espectacle poètic, plàstic, de dansa i escènic, amb la direcció artística de l’actor Toni Regueiro. Hi actuaran el ballarí Marc Fernàndez i les ballarines Teresa Serrat i Maribel Martínez, recitarà l’actor Xavi Mañé i Pepe Andrade captarà amb pinzellades vigoroses la dimensió eròtica de La pell sobre el setí.

La pell sobre el setí és un nou treball poètic eròtic de Miquel Cartró que ens acosta la mirada a les festes sexuals en grup o swingers. El llibre compta amb un pròleg d’Anna Ruiz Mestres, professora de literatura i crítica literària, i amb un epíleg de Dani Borrell, psicòleg, terapeuta sexual i de parella del Centre Quantum.

El poemari versa sobre la iniciació d’una parella en aquestes trobades. Els protagonistes fan un recorregut que comença en l’excitació de ser observats i desitjats, fins a participar activament en relacions múltiples, on descobriran límits i plaers de nous jocs sexuals.

Anna Ruiz descriu la poesia de Miquel Cartró com un lloc “on s’entrecreuen la seda, la pell, el plaer i la transgressió, i el lector es veurà engolit per l’aprenentatge dels plaers menys convencionals però no per això menys perdurables. L’autor se sent còmode parlant-nos dels jocs eròtics i deixa una mica de banda, s’allunya un xic de la naturalitat i de la tendresa del món interior de la parella per obrir-se a un gaudi nou, desconegut, diferent… i potser per això més motivador. Aquí estem davant el tast d’una experiència nova que transformarà per sempre la parella (potser per bé o per mal)”.
Miquel Cartró ha tancat amb La pell sobre el setí una trilogia de poesia eròtica que va començar amb Amb la marina als ulls (2015) i Festí (2017).

També et pot interessar

Comentaris