Bárbara Peris denuncia amenaces al seu domicili

Bárbara Peris amb el tinent d’alcalde del Vendrell Christian Soriano, en una imatge d’arxiu.
25/11/2019 - 20:00h

La regidora de les Platges i Urbanitzacions del Vendrell ja ha presentat una denúncia

La regidora de l’Associació Veïnal de Platges i Urbanitzacions de l’Ajuntament del Vendrell (AVP-FIC), Bárbara Peris, ha denunciat haver rebut a casa seva una carta amb una amenaça anònima en la que se l’insta a dimitir del càrrec de regidora al consistori vendrellenc.

Segons que ha explicat Peris aquest dilluns, ha rebut una carta en la que se li demana que dimiteixi o, donat el cas, la missiva inclou uns punts suspensius i el dibuix d’una diana.

Bárbara Peris diu que es tracta d’una carta “intolerable, que sobrepassa tots els límits i que entenc que ha de ser condemnada i denunciada amb contundència”. És per això que, acompanyada de l’alcalde, Kenneth Martínez, i el tinent d’alcalde Christian Soriano, “no he pogut deixar de presentar una denúncia amb l’acompanyament del govern, perquè fets com aquest no es tornin a produir”.

Peris ha interposat la denúncia corresponent a la Policia Local del Vendrell.

En relació a aquest cas, que Bárbara Peris titlla “fet desafortunat”, la regidora diu estar tranquil·la, però demana un cert tractament delicat de la informació pensant en les persones que l’envolten.

Peris reconeix que ha rebut crítiques des que va assumir el càrrec de regidora de l’AVP-FIC, el 23 de setembre, per part d'”algunes persones que van iniciar una campanya de persecució i desprestigi cap a la meva persona”, iniciativa que “lamento i condemno”, atès que l’atribueix a un “escarni públic i gratuït enfocat a desacreditar-me i intimidar-me”.

Tanmateix, la regidora vendrellenca entén que aquest episodi traspassa el que és la crítica legítima a un càrrec públic i, per tant, ha decidit denunciar-ho a la policia i públicament.

Així les coses, Bárbara Peris també apunta que “continuaré endavant defensant les necessitats dels nuclis marítims i els interessos de tot el Vendrell, perquè no hi haurà amenaça que em faci recular”.

“Fets com aquest em donen més força, més compromís, més responsabilitat amb el meu treball en pro d’un municipi millor, on sens dubte donaré tot el millor de mi mateixa i em deixaré la pell per un futur millor per a totes les dones i homes del municipi”, conclou Peris.

Comunicat de crítics amb Peris

Arran d’aquest cas, alguns membres de l’AVP-FIC (per bé que Bárbara Peris els nega aquesta legitimitat perquè afirma que aquestes sigles són exclusives del grup municipal que forma ella com a regidora) han fet públic un comunicat en el qual condemnen la carta anònima. “Ningú pot ser objecte d’amenaces, presumptament de mort, com la senyora Peris exposa. Demanem, per tant, i esperem que l’actuació i investigació policial public aclarir la situació i en el seu cas serà la justícia la que es pronunciï”, es diu en la nota.

Els signants també consideren els fets com un possible “intent d’emmordassar opinions i impedir la llibertat d’expressió, tot és investigable, i així és com s’actuarà davant de tals acusacions a l’aire”.

I en la nota es conclou que sempre es pot manifestar públicament una crítica a una gestió d’un càrrec públic com és Bárbara Peris, crítica que els suposats membres d’AVP-FIC pensen continuar fent “emparats en el dret a la llibertat d’expressió”.

També et pot interessar

Comentaris