Una trentena de vilafranquins troben feina amb els itineraris implementats a l’Espirall

25/11/2019 - 18:00h

S’ofereix un acompanyament en el procés de cerca de feina a les persones que estan en situació d’atur

Els itineraris de recerca de feina del barri de l’Espirall ofereixen un acompanyament en el procés de cerca de feina a les persones que estan en situació d’atur. Durant aquest procés, es proporciona informació, tècniques i recursos mitjançant una tasca personalitzada en la que es tenen en compte les expectatives, els interessos, els coneixements i les habilitats de cada usuari/a de manera  que es desenvolupa un itinerari flexible adaptat al perfil professional de cada participant.

Les ocupacions de les persones ateses han estat principalment d’operari/a/ peó de fàbrica en els sector de neteja, construcció, jardineria, magatzem, peó agrícola i lampista. També han participat persones amb altres perfils com el d’administratiu, sociosanitari, monitor/a de lleure i auxiliar de cuina, entre d’altres.

Des de gener de 2019 han participat 45 persones en situació d’atur laboral, i 30 d’elles han trobat feina. Actualment hi ha 15 participants realitzant un itinerari d’orientació individualitzat enfocat a la inserció en el mercat laboral.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte Espirall, Capital Humà, una acció cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

També et pot interessar

Comentaris