Mariana Sas i Albert Sivill, Xicots Insígnia 2019

Avatar
25/11/2019 - 11:32h

Els Xicots de Vilafranca tindran obert fins al gener un període de presentació de candidats per a ser els nous president i cap de colla

Els Xicots de Vilafranca van celebrar dissabte el seu 37è sopar de final de temporada, on enguany van ser distingits com a Xicots Insígnia 2019 Mariana Sas i Albert Sivill. Ambdós, castellera i casteller, veterans de la colla. La Mariana ha passat per diversos càrrecs a la Junta de la colla, sobretot en funcions tècniques de gestió de l’equip de crosses i enguany com a Cap de Pinyes.  L’Albert és un casteller de pinya, que ha fet tots els castells històrics de la colla, sempre en la posició de vent. També forma part habitual dels folres.

PUBLICITAT

Aquest 2019 ha estat el 20è aniversari de la creació dels premis Xicots Insígnia, el que representa que fins a 40 membres dels Xicots han rebut aquest màxim reconeixement.

Durant el sopar es van fer diversos reconeixements, començant per la canalla de la colla, a qui es va agrair la seva entrega i valentia durant la temporada, amb un vídeo especial, la presentació del logo “xicotets i xicotetes” i la entrega d’una motxilla personalitzada per a cada nena i nen de l’equip de la canalla. També es va reconèixer l’esperit de superació de diversos membres de la colla que darrerament han patit alguna malaltia, però que quan han pogut han tornat a ser actius a la colla. Van rebre entrega del mocador casteller “Salut i castells”.

Aquest 2019 els membres de la tècnica han volgut també premiar l’assistència als assajos i actuacions, a través de la utilització de la APPsistència.  Eva Merchan , Rafa de la Rosa i Bernat Sallés, vans ser els tres membres de la colla premiats, amb una estada de cap de setmana, i lots de vi i cava.

Les quatre entitats solidaries que aquest 2019 han col·laborat en les entregues de camises, i amb les que els Xicots hi ha col·laborat també van ser-hi presents, projectant vídeos de les seves iniciatives, i tallant conjuntament amb el cap de colla i el president el pastís commemoratiu de la nit. Les quatre entitats són Ampert, Actua, Down Catalunya i el pallasso Anskari.

Altres convidats especials van ser el quintet d’administradors del 2019, diversos representants dels mitjans de comunicació, fins a representants de 6 colles castelleres amigues, i dels Falcons de Vilafranca.

PUBLICITAT

Els discursos institucionals van anar a càrrec el Cap  de Colla Gabi Molero , del President Xavi Llenas, i del representant de l’Ajuntament de Vilafranca Aureli Ruiz, que va posar en valor la primera temporada completada sense cap caiguda, l’orgull de portar la camisa vermella, i l’important paper dels Xicots dins el teixit associatiu vilafranquí.

Assemblea Extraordinària i actuació solidària per la marató de TV3.

Aquest proper divendres dia 29 de novembre els Xicots celebraran una assemblea extraordinària per fer valoració de la temporada, i per anunciar que s’obrirà un període de temps fins al gener, per a la presentació d’una nova junta per liderar la colla el proper 2020. L’endemà, 30 de novembre, i com ha fet en els darrers anys la colla vilafranquina, actuarà per ajudar a recaptar diners per la marató de TV3, dins les activitats programades aquell dia al Celler Torres a Pacs del Penedès. L’actuació castellera solidària començarà a les 11h. del matí

També et pot interessar

Comentaris