La companyia Tres Dames presenta ‘Una nit a l’òpera’ al MUSiCVEU

24/11/2019 - 09:00h

l festival acull aquest diumenge un recital d’àries, duets i trios d’òperes de tots els temps

El Festival MUSiCVEU torna aquest diumenge, a les 7 de la tarda, amb l’espectacle Una nit a l’òpera, a càrrec de la Companyia Tres Dames. Les sopranos Glòria Coma, Elisenda Durà i Christina Kock, acompanyades del pianista Pau Casan, ofereixen un recital d’àries, duets i trios d’òpera de tots els temps. Però en aquest recital ens trobarem amb alguna sorpresa…

A Una nit a l’òpera les tres cantants han quedat amb tres personatges masculins molt especials per tal de dur a terme el seu recital, però aquests es faran pregar… Necessitaran ajuda per tal de poder fer el seu recital! De qui…? La música, l’emoció, la intriga i l’humor estan garantits. El programa d’aquest concert està compost per obres de Puccini, Rossini, Strauss, Mozart, Purcell, E. Granados, Haendel, Cimarosa, Offenbach i Delibes. Cal recordar que el festival d’enguany destinarà una part de la recaptació a benefici de l’Associació Ampert.

El proper concert serà el 15 de desembre a càrrec del Quartet Melt, guanyador de l’última edició del concurs Oh Happy Day! de TV3. El Festival destinarà part de la recaptació d’aquest concert a La Marató de TV3.

També et pot interessar

Comentaris