Editen un espot per projectar la Capitalitat Cultural del Vendrell 2020

Avatar
22/11/2019 - 10:59h

La Comissió del Foc realça el fet que la vila del Vendrell tingui nou colles de foc motiu pel qual s’anomena la Capital del Foc

L’any vinent El Vendrell esdevindrà Capital de la Cultura Catalana 2020, i en aquest marc de promoció del Patrimoni, difusió de la Cultura Catalana i cohesió dels territoris, la Comissió de Foc ha encarregat un espot per projectar i donar a conèixer tot el teixit associatiu de les entitats de Foc de la Vila. El Vendrell compta amb un total de nou colles de foc, dues de les quals tenen secció infantil, amb una entitat centenària com el Ball de Diables, molt arrelat a la Vila i amb una de les Cercaviles de Foc més importants de Catalunya, tot plegat fa que El Vendrell s’hagi guanyat, per mèrits propis, l’etiqueta de la Capital del Foc.

La Productora Audiovisual que ha realitzat el projecte es Atzavara, @atzvr, i ha dut a terme un espot promocional en el que s’ha buscat mostrar els ítems més característics, representatius i propers que ens donen identitat, com són els sons dels tabals, la intensitat del foc, el sentiment de pertanyença, els valors i la passió.

S’han enregistrat plànols curts i propers per aconsseguir fer un visual que permet transportar al públic i fer-lo sentir, a través de la pantalla, dintre del foc i partícep del missatge. Gràcies a tot el conglomerat d.imatges i sons ha sorgit un espot promocional que representa, en el seu màxim exponent, tots els valors que entenem que, des de la Comissió de Foc, cal transmetre i fer arribar a tothom.

També et pot interessar

Comentaris