La Coordinadora de Colles Castelleres i Covides estrenyen la seva col·laboració

21/11/2019 - 12:01h

Covides presenta el’ Casteller Brut Nature Selecció’ i unes noves caixes que formen un 4d9sf

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Covides Vinyes·Cellers han firmat un nou acord que converteix al celler penedesenc en nou col·laborador de la Coordinadora. Covides i CCCC van començar la seva relació el 2014, quan la primera cooperativa vitivinícola de Catalunya va iniciar la comercialització de vins DO Penedès i caves DO Cava amb la marca  “Casteller”.

El producte va sortir al mercat amb el segell de la marca “Castells – colles castelleres de Catalunya”, evidenciant el nexe i compromís de Covides amb els valors del fet casteller, i amb unes etiquetes amb imatges zenitals de construccions de pinyes de diferents colles castelleres de Catalunya.

Des d’aleshores els vins i caves “Casteller” han donat la volta al món, comercialitzant-se a Europa, Amèrica i Àsia i portant la imatge i els valors del fet casteller més enllà de les nostres fronteres. També han estat molt presents en les diades castelleres, essent marca col·laboradora de retransmissions com Castells a Rac1.

Covides es converteix en col·laborador de la CCCC
Després de cinc anys, Covides fa un pas endavant i amplia la seva relació convertint-se en col·laborador de la CCCC, reforçant la relació i l’aportació econòmica que permetrà a la federació seguir impulsant activitats i vetllant pels interessos comuns de les colles castelleres. La firma del nou acord es va fer a l’Ajuntament de Valls, amb la presència de la Il·lustríssima alcaldessa de Valls Sra. Dolors Farré, el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Sr. Roger Gispert, i el gerent i el director comercial de Covides Vinyes·Cellers, Srs. Ricard Gil i Christophe Marquet.


Nou cava Casteller BN Selecció i nova caixa amb un 4 de 9
Per celebrar aquest nou acord, Covides ha elaborat un nou cava, el Casteller Brut Nature Selecció i ha presentat unes noves caixes, que apilades de tres en tres, construeixen un magnífic 4 de 9 sense folre. Amb aquest packaging, Covides busca difondre encara més el fet casteller, tot potenciant aquest muntatge de caixes en els aparadors de botigues de vins.

També et pot interessar

Comentaris