Cesk Freixas participa en el disc de la Marató de TV3

21/11/2019 - 06:00h

El grup calafellenc Buhos també hi col·labora compartint cançó amb Doctor Prats, Els Catarres i Elena Gadel

El disc de la Marató que es posarà a la venda el diumenge 1 de desembre té una doble participació penedesenca. D’una banda el riudebitllenc Cesk Freixas hi canta una de les vint cançons que hi ha al disc. Titulada El món, a la cançó l’acompanyen l’escola de Folk del Pirineu i el grup Ol’Green, conegut per la seva participació a l’Oh Happy Day!

Freixas aquests dies ha explicat pel seu compte de facebook l’emotivitat que li ha representat la gravació d’aquesta cançó. Un emocionat riudebitllenc explica que aquesta era una de les preferides del seu pare que ara fa tres anys va morir a causa d’una Macroglobulinèmia de Waldenström, que enguany tractarà la Marató de TV3.

Al disc també hi participen els calafellencs Buhos, de la veu del seu cantant Guillem Solé, amb la cançó, Quan somrius, hi ho fa juntament amb Doctor Prats, Els Catarres i Elena Gadel.

Del disc se n’ha fet una tirada de 200.000 unitats i es podrà adquirir per 10 euros amb tots els diaris d’àmbit català.

Aquesta és una edició molt especial perquè el disc fa 15 anys i ho celebra amb diferents novetats. La primera és que el CD s’editarà en un suport ecològic i 100% reciclable. D’altra banda, amb la compra del compacte es podrà tenir accés al disc digital de manera gratuïta: cada CD tindrà un codi QR i un enllaç mitjançant el qual es podrà escoltar gratuïtament i durant tres mesos el disc de la Marató i tots els continguts d’Apple Music. Finalment, i per primera vegada, se’n farà una versió en suport vinil, en una edició limitada de doble vinil que es vendrà únicament a través de la botiga en línia de TV3 i Catalunya Ràdio.

També et pot interessar

Comentaris