“El Brot” de Pep Puig, entre els cinc finalistes al festival Zoom d’Igualada

19/11/2019 - 18:00h

Produït per la l’Odissea i Penedès TV són 10 capítols creats amb motiu dels 25 anys de la llibreria

El brot, 25 passejades literàries breus és una sèrie de 10 capítols, de 15 minuts de durada cada un, produït per la llibreria l’Odissea i emès per Penedès TV, en ocasió del 25 aniversari de la llibreria l’Odissea. Un programa coral, de caràcter literari, en el que hi han participat 25 lectores i lectors que han llegit 25 relats (un per cada any de celebració de la llibreria) d’autors clàssics i contemporanis (Cortazar, Kafka, Poe, Calders, Rodoreda, Monzó, Bernhard, Txékhov, Calvino…). Cada un dels relats ha estat il·lustrat per 5 il·lustradores i il·lustradors del Penedès. A banda del programa televisiu, El brot també ha donat com a resultat un llibre amb el mateix títol dissenyat pels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, on hi han quedat recollits els 25 relats il·lustrats.

Aquest treball es va presentar al festival Zoom d’Igualada, Festival Internacional de continguts audiovisuals de Catalunya, a la secció de programes Culturals i Divulgatius i ha estat selecionat com a finalista dins la categoria Premi DO Catalunya al millor format de TV Català. Els altres finalistes han estat tres programes de TV3 (APM, Katalonsky i Quan arribin els marcians) i un de betevé (Oh my goig).

El premi és de votació popular i encara es pot votar fins els dia 20 de novembre entrant al link https://docat.cat/zoom-festival-2019/?fbclid=IwAR0HWH5IopNBIc0UVcNTUxfz-hmwZIHgUd0ywNXBU4TDuUYh7wNRdip-j5Y.
La Gala de Cloenda serà el dissabte 30 de novembre a les les 10 de la nit a l’Ateneu d’Igualada on es farà oficial el resultat del jurat.

També et pot interessar

Comentaris