Josep Esteve i Manel Balsells, soca-rels d’enguany dels Castellers de Vilafranca

D’esquerra a dreta, Toni Bach, Josep Esteve, Manel Balsells i Joan Badell
Judit Benages
19/11/2019 - 09:44h

Van ser distingits durant el sopar de final de temporada de la colla, que també va atorgar el premi Fidelitat Castellera al setmanari La Fura

Els Castellers de Vilafranca van celebrar dissabte el sopar de final de temporada, amb l’assistència de 670 persones, que van omplir la nau d’assaig de Cal Figarot.

Enguany el sopar era un xic diferent dels tres anteriors ja que significava el comiat, després de quatre anys, del cap de colla Toni Bach i el president Joan Badell, que van fer balanç dels seus quatre anys destacant que eren l’única colla que havia descarregat el 3d10fm i 4 castells de gamma extra descarregats en la mateixa diada.

PUBLICITAT

Després va arribar el moment de lliurar el Premi Fidelitat Castellera, pel suport donat a la colla per part de persones o entitats, i Casteller de Soca-rel, per reconèixer la feina feta, el compromís i la dedicació al llarg dels anys amb la colla.

El premi Fidelitat Castellera va ser pel setmanari La Fura que porta anys informant del fet casteller i ara, en els últims anys, des de la secció ‘Lo Carro Gros’.

PUBLICITAT

Aquest any era la 47a vegada que s’atorgava la distinció de Casteller de Soca-rel de forma ininterrompuda. El primer en rebre-la enguany va ser Manel Balsells, membre de la colla des del 1984. També va rebre la distinció Josep Esteve, que va entrar a la colla el 1995, i que para a baixos castells de vuit, de nou i de deu pisos.

També et pot interessar

Comentaris