Oriol Barbany i Maria Pons es van emportar amb autoritat la Mitja Marató de l’Espirall

Avatar
19/11/2019 - 08:13h

Els atletes van destacar la presència de públic al circuit, sobretot al pas per Les Cabanyes i el treball dels organitzadors en cuidar als participants

Els atletes Oriol Barbany i la granadenca Maria Pons van guanyar l’edició 40 de la Mitja Marató de l’Espirall de Vilafranca.

Barbany va formar part del grup d’atletes que van cobrir els primers quilòmetres junts. En creuar pel quilòmetre 10 al seu pas per Vilobí, Oriol Barbany i Jorge Garcia s’havien quedat sols, així van anar uns quilòmetres, però finalment Barbany (1 h 11′ 28″) va marxar el solitari fins a Vilafranca.En segona posició la va creuar Jorge Garcia a 40″i tercer Toni Pallares a1′ 33″del guanyador.

l’apartat femení la guanyadora va ser l’atleta de la Granada Maria Pons, de fet la cursa la va començar dominant Jackeline Gómez -guanyadora les edicions del 2014 i 2016- però va passar per uns mal moments i la va superar la guanyadora.

PUBLICITAT

Maria Pons van invertir un temps d’1h 27′ 31″, a continuació va entrar Gómez a 47″ i tercera Irene Sánchez a 2′ 34″de la guanyadora.

La cursa la van finalitzar 933 atletes, 232 més que l’any passat i a poc més de 100 atletes de la participació dels 1050 de l’any 2003, rècord d’atletes que van cobrir la mitja.

La matinal també va incloure una cursa de 10 quilòmetres que finalitzava a Vilobí i una caminada familiar que anava fins a Les Cabanyes.

PUBLICITAT

La de diumenge va ser una jornada esplèndida, la climatologia va acompanyar i tots els atletes van destacar el circuit entre vinyes, l’animació que hi havia sobretot a Les Cabanyes i una organització que té com a principal objectiu vetllar pels participants.

més de la Mitja Marató, també es va realitzar una caminada popular fins a Les Cabanyes i una cursa de 10 K que finalitzava a Vilobí.

També et pot interessar

Comentaris