‘Gollipar l’extraterrestre’, espectacle familiar a càrrec de Camerata XXI

Avatar
17/11/2019 - 09:00h

El quartet de corda i l’actor Toni Viñals actuen dissabte a l’Auditori Pau Casals del Vendrell

L’Auditori Pau Casals acull aquest diumenge, a les 12 hores, un espectacle familiar amb l’actor Toni Viñals i el quartet de corda de la Camerata XXI. Es tracta d’un concert amb finalitat educativa i d’entreteniment perquè els infants aprenguin sobre la música i els instruments.

Gollipar l’extraterrestre ens situa en una galàxia molt llunyana on hi ha un sistema solar anomenat Ragode, amb nou planetes, entre els quals hi ha el Planeta Xopredis. En aquest planeta hi viu una civilització bastant avançada. Tenen moltes coses: cotxes, fabada, televisió, etc. Però hi ha una cosa bàsica que els falta: al Planeta Xopredis no hi ha música. Ells saben què és la música. De vegades, si posen la televisió, poden veure algun concert que fan als altres planetes, però ells no saben tocar. I això que tenen una orquestra, l’Orquestra Simfònica Benito, que fa un concert cada any, però mai ha sonat gaire bé; el públic se’ls adorm al cap de cinc minuts i ronquen tan fort que els músics han de parar de tocar perquè ja no se senten entre ells

PUBLICITAT

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat, així com a la Regidoria de Cultura, de 9 a 14h i a l’Auditori Pau Casals, a Sant Salvador.

També et pot interessar

Comentaris