Subirats mostra la seva oferta gastronòmica i vinícola al Subirats Tasta’l

Imatge de la mostra Subirats Tasta’l. FOTO: AJUNTAMENT
17/11/2019 - 12:00h

La fira, que enguany comptarà amb la presència de més de 40 expositors del municipi, tindrà lloc el pròxim diumenge 24 de novembre

Subirats ha trobat en el Subirats Tasta’l una bona manera de promocionar els productes que elaboren les empreses del municipi. La mostra arriba enguany a la seva 15a edició i ho fa en un estat de forma envejable, ja que el nombre d’expositors –lluny de minvar– s’enfilarà aquest 2019 fins als 40.

Com és habitual, la mostra se celebrarà el darrer diumenge de novembre (el pròxim dia 24) a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal de les 11 del matí a les 3 del migdia. S’hi podrà trobar una àmplia gamma de productes, entre els quals hi haurà vins, degustacions gastronòmiques i altres propostes elaborades per establiments del municipi.

També en aquesta edició, Subirats aposta per dedicar l’esdeveniment a un dels atractius de la zona, i per això s’ha organitzat una visita guiada al jaciment ibèric del Puig del Cocodril. També es podrà veure una exposició de les restes arqueològiques recuperades a la darrera excavació.

Seguint la línia de les últimes mostres, el Subirats Tasta’l tindrà com a convidat el municipi de les Cabanyes. El seu alcalde, Agustí Vallverdú, serà qui inaugurarà la fira diumenge al matí, i el municipi comptarà amb un estand a la plaça Subirats, on donarà a conèixer la seva oferta cultural i turística.

A més de l’Ajuntament de les Cabanyes, entre els expositors de la fira subiratenca hi haurà el Consell Regulador IGP Gall del Penedès –que repeteix l’assistència de l’any passat–, que com a novetat inclourà diferents propostes de cuina amb ànec mut.

Com cada any, els més petits podran gaudir de tallers i jocs relacionats amb la cultura del vi i el cava de la mà de Fem Vinya i ArqueoVitis.

També et pot interessar

Comentaris