BASF premia les noves càpsules compostables residu 0 de Cafès Novell

D’esquerra a dreta, Juan Alfaro, Carles Navarro, Josep Novell i Javier Cachón.
16/11/2019 - 12:00h

Més de 100 projectes d’arreu han competit en la primera edició d’aquest certamen que valora l’economia circular de les empreses

Cafès Novell ha estat un dels cinc guardonats en la primera edició dels Premis BASF a la millor pràctica d’Economia Circular a Espanya. L’empresa penedesenca ha rebut el reconeixement per una de les seves darreres apostes en matèria de sostenibilitat: les càpsules compostables residu zero. Novell ha estat premiat en la categoria de Pimes.

Juntament amb Cafès Novell, la primera convocatòria d’aquests premis també ha reconegut Coca Cola Iberia (Millor Pràctica Circular per a Grans Empreses), el Consell Comarcal del Vallès Occidental (Millor Iniciativa Pública), Recircular (Startups) i la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria (Millor Investigació Universitària en Economia Circular).

El certamen, al qual s’han presentat 100 candidatures, l’ha organitzat BASF –un dels referents internacionals en matèria d’economia circular– juntament amb el Club de Excelencia en Sostenibilidad, i amb el suport del govern espanyol i de la Comissió Europea. Els reis d’Espanya són els presidents del Comitè d’Honor dels guardons.

Comentaris