Víctor Amela, al Cicle Escenaris de Futur del Vendrell

Avatar
13/11/2019 - 12:00h

El comunicador parlarà aquest dijous en una conversa conduïda per la periodista Sílvia Martínez

L’EINA del Vendrell continua aquest dijous amb la programació del Cicle Escenaris de Futur, unes trobades que tenen com a objectiu oferir al públic assistent els punts de vista d’experts en diferents matèries relacionades amb l’economia, la innovació, la comunicació i la cultura i que són determinants per a entendre els moments en què vivim.

En aquesta ocasió i en companyia del periodista i comunicador Víctor Amela, es tractarà el tema de la comunicació audiovisual, una trobada que porta per títol “Televisió, compromís amb la informació?”.

Sílvia Martínez, periodista d’RTV El Vendrell, conduirà l’entrevista que tindrà lloc aquest dijous al Museu Deu, a les 19 hores.

Víctor Amela (Barcelona, 30 de setembre de 1960) és periodista i escriptor i ha treballat a diferentes mitjans de comunicació.

A La Vanguardia, va començar cobrint la secció d’espectacles per dedicar-se després a la secció de televisió. El 1989 va ser nomenat cap de la secció de comunicació de La Vanguardia, des d’on va continuar fent entrevistes i crítiques de televisió.

Va co-crear ‘La Contra’ de La Vanguardia amb Ima Sanchís i Lluís Amiguet al gener de 1998, on s’han publicat més de 1.800 entrevistes. Va ser vicepresident de la CRIT (Associació de Crítics i Informadors de Televisió).

PUBLICITAT

En l’actualitat, Víctor Amela col·labora al programa Arucitys a la Sexta TV i a El món a Rac 1 de RAC1. També és conferenciant i moderador de debats en diverses institucions sobre assumptes relatius a la comunicació.

Va ser professor a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la Facultat Blanquerna de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull (URL).

Amela també ha impartit classes o col·laborat amb diverses universitats com la Universitat de Saragossa, la Universitat de Girona, la Universitat de Castelló o la Universitat Oberta de Catalunya.

Com a escriptor ha publicat, entre d’altres, els títols Jo hauria pogut salvar Lorca (2018), La filla
del capità Groc
(2016), Història cultural de l’audiovisual (2008) i La televisió-espectacle (2008)

També et pot interessar

Comentaris