El primer tram del carrer Tossa de Mar de Vilafranca serà de zona blava

Avatar
13/11/2019 - 09:49h

Concretament es canviarà l’espai entre l’avinguda de Tarragona i el carrer del Mestre Josep Recasens

A partir del proper dilluns 25 de novembre, el primer tram del c/ Tossa de Mar, entre l’avinguda de Tarragona i el carrer del Mestre Josep Recasens, passarà a tenir estacionament de vehicles regulat mitjançant zona blava.

Seran un total de 13 places que compensaran les que darrerament s’han suprimit en alguns punts de la Vila, com a conseqüència d’obres o millores. Aquestes 13 places permetran que l’Ajuntament segueixi complint amb el contracte de la zona blava amb l’empresa concessionària SABA que estipula un total de 585 places a tota Vilafranca.

S’ha escollit aquest tram per implantar la zona blava pel nombre d’establiments comercials existents en aquest carrer i en vies properes com l’avinguda de Tarragona on hi ha l’oficina de Correus i altres establiments. Aquesta mesura evitarà estacionaments continuats, afavorirà la rotació de vehicles i, per tant, les possibilitats de trobar-hi aparcament.

PUBLICITAT

L’horari de la zona blava és els dies laborables de dilluns a dissabte de 9 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h. En aquest horari el veïnat de la zona podrà trobar lloc d’estacionament més fàcilment agafant el tiquet corresponent i podrà aparcar lliurement fora d’aquest horari. A més, els residents en trams on hi ha implantada la zona blava d’estacionament gaudeixen d’avantatges i descomptes. Per obtenir-los cal que s’adrecin a la concessionària SABA, a l’aparcament soterrat de la rambla de Sant Francesc.

També et pot interessar

Comentaris