L’EVA354 organitza una formació de lectura en veu amb la metgessa Àngels Cererols

12/11/2019 - 22:00h

El taller vol donar eines als qui llegeixen per a gent gran, especialment en centres de dia, residències, hospitals o sociosanitaris

Com ja és habitual, l’EVA 354 organitza tallers formatius específics perquè les lectures siguin cada vegada més adequades i els lectors vagin adquirint noves eines per dur a terme la seva tasca voluntària. La propera FORMACIÓ EVA 354 serà els propers dies 16 i 23 de novembre de 2019 (a escollir entre un dels dos dies), al matí, de 10h a 14h al Centre Cívic La Xarxa de Moja. El taller l’impartirà la metgessa Àngels Cererols i es treballaran els beneficis i el plaer de llegir en veu alta; les característiques persones grans institucionalitzades; com escollir les lectures i adequar-les als diferents tipus d’oients; la importància de la veu, l’entonació i la postura del lector; l’entorn i la millor disposició dels oients; i com captar i mantenir l’atenció dels oients.

També es parlarà també de casos especials com poden ser persones amb demència, sordes o amb poca visió. El curs té un cost de 15€ (13€ amb carnet Cisterna) i és gratuïta pels voluntaris i els convidats que ja hagin participat alguna vegada a les lectures de l’EVA354. Les inscripcions a la formació es poden fer a través del correu electrònic lectures@enveualta.com o al telèfon 654469939 (Montse), canals a través dels quals us podeu informar de com sumar-vos a l’equip de voluntariat lector o ser-ne convidat de manera puntual.

També et pot interessar

Comentaris