Els Falcons organitzen pel dia 1 de desembre una nova pujada a l’Ermita de Sant Pau

12/11/2019 - 10:13h

Les inscripcions a la desena edició d’aquesta activitat ja estan obertes

Ja estan obertes a la pàgina web dels Falcons les inscripcions per participar en la cursa de muntanya organitzada per l’entitat vilafranquina i que enguany arriba a la desena edició.

Es disputarà el proper 1 de desembre i manté el recorregut dels darrers anys, amb un circuit que surt de la zona esportiva de Vilafranca i que consta de dues pujades a la muntanya de Sant Pau, acumulant una distància de 10 quilòmetres i un desnivell d’uns 200 metres, per corriols i pistes. Un traçat ràpid i tècnic per a corredors experts però també molt apte per a aquelles persones que es volen iniciar en el món de les curses de muntanya.

El preu de les inscripcions és de 10€, sempre que es realitzi abans del 28 de novembre, tot i que els atletes es podran inscriure el mateix dia de la cursa per 15€. Una inscripció que per cert, inclou un obsequi, botifarra i mongetes en arribar a meta, i premis per a un total de 8 categories.

Enguany els Falcons estan de celebració, ja que es compleixen 10 anys d’aquesta cursa nascuda de l’afició per aquesta activitat esportiva de diversos membres de la colla, i que ja està plenament consolidada dins el calendari de curses de muntanya al Penedès. Però és que a més coincideix amb els 60 anys de l’entitat. Moltes efemèrides per deixar passar l’oportunitat de participar-hi.

També et pot interessar

Comentaris