El Kubrick prepara una marató cinematogràfica amb tres grans clàssics

10/11/2019 - 11:00h

Projectarà les versions originals subtitulades de ‘Rebeca’, ‘West Side Story’ i ‘Blade Runner’ aquest dijous amb motiu del seu 25è aniversari

Després de l’espectacle audiovisual Symbiphonic a càrrec de Roger Subirana i Sílvia Isach (Sinoca) i de l’acte d’homenatge amb les bandes sonores, ara el pròxim dijous, 14 de novembre, el Cinema Kubrick de Vilafranca organitza el tercer acte de celebració dels seus 25 anys. Es tracta d’una marató de cinema amb la projecció de tres grans clàssics que han passat a la història en un homenatge que la sala vol fer al cinema. Així, a les 16.30 es projectarà Rebeca, d’Alfred Hitchcock; a les 19h serà West Side Story, de Jerome Robbins i Robert Wise, i, a les 22.15h, Blade Runner, de Ridley Scott. Els preus seran de 5,50 euros per a una sessió, 10 euros per a dues i 12 euros per a les tres sessions.

A la pausa que es realitzarà entre la segona i tercera projecció (i previ encàrrec) hi haurà servei de restauració. Al mateix cinema es podran degustar porcions de pizza al preu de 2 euros de la Pizzeria d’Italia a escollir entre Prosciutto, 3 Formaggi i Bacó. Els tiquets per a les porcions es podran adquirir a la mateixa taquilla del cinema fins a les 19h. Durant les pauses també s’oferirà una copa de vi gentilesa del celler Domènech Vidal.

També et pot interessar

Comentaris