El curs d’Activitats de gestió administrativa-Programa SEFED s’inicia aquesta setmana

Avatar
09/11/2019 - 16:00h

El programa es destina a 30 persones en situació d’atur laboral

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca inicia aquest mes de novembre una nova edició del programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives), la 32ena de la seva història.

El Programa SEFED, destinat a 30 persones en situació d’atur laboral, és un projecte de formació ocupacional de la Fundació INFORM. Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa de formació amb compromís de contractació. Té com a finalitat la qualificació de persones en situació d’atur laboral en el certificat de professionalitat d’Activitats de Gestió Administrativa que es desenvolupa mitjançant la metodologia de la simulació. El pla formatiu consta de 840 hores de formació, de les quals 80 hores són pràctiques en empreses situades a la comarca de l’Alt Penedès.

L’empresa simulada RAÏMIVI, SAS és l’empresa del programa SEFED de Vilafranca, dedicada  a l’elaboració i comercialització de vins, caves, brandis i moscatells. RAÏMIVI, SAS pertany a una xarxa d’empreses simulades nacionals i internacionals que permet a l’alumnat apropar-se a situacions de treball real i desenvolupar les competències i habilitats pròpies de la gestió empresarial, sempre seguint la filosofia d’aprendre fent i treballant.

PUBLICITAT

Encara queden places vacants. Les persones interessades poden contactar amb l’Oficina Municipal de Treball, a la plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47, omt@vilafranca.org, o amb el Servei d’Ocupació, a l’av. Catalunya, 22–La Fassina, tel. 93 817 19 95, ocupacio@vilafranca.org. També poden inscriure’s directament al SOC a través de la web http://ocupacio.vilafranca.cat/tramits.

També et pot interessar

Comentaris