Músiques del món amb les Sommeliers, diumenge al MUSiCVEU

08/11/2019 - 22:00h

Un concert sofisticat amb elements imprescindibles per gaudir dels valors de la clàssica

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda, arriba el segon concert del festival MUSiCVEU que acull l’auditori del Fòrum Berger Balaguer amb l’actuació de les Sommeliers. Al Penedès, on el significat de la paraula sommelier ens transporta de pensament directament al món del vi, la formació musical que rep el mateix nom no ens porta al vi, sinó que la seva sensibilitat musical ens apropa a través de l’elegància, la constància i el més mínim detall al seu llenguatge captivador, que convertirà Sommeliers en un nom encara més encisador i proper.

Sommeliers proposa captivar el públic amb la seva posada en escena musical, mitjançant petits temes on mariden jazz i clàssica amb pinzellades de l’univers pop. Les cinc noies festegen en català, italià i anglès cançons pròpies i versions com My Way de Frank Sinatra o bé Leonard Cohen, Queen, Lady Gaga i molts altres. Una formació clarament clàssica de violí, violoncel, piano, clarinet i veu per trencar barreres de gènere i generacionals.

Al llarg d’aquests tres anys han tret dos CDs, Quinze d’abril (2015, Temps Record) i 8 am (2018, Discmedi i Taller de Músics), tots dos a Spotify, i han estat guanyadores del Premi Miquel Martí i Pol 2018, promogut per Lluís Llach. El grup esta format per Rocío Seligrat, veu; Mireia Bartolí, violí; Teresa Nogueron, clarinet; Marta Pons, violoncel; i Maricel Pons, piano.

També et pot interessar

Comentaris