Vilafranca celebrarà dissabte un homenatge a Rafa Cabezas

Rafa Cabezas. FOTO: Sergio Ros
06/11/2019 - 19:14h

Es farà a partir de les 18h a la plaça Jaume I i comptarà amb la participació de diverses entitats vilafranquines

Vilafranca vol retre un emotiu homenatge a Rafa Cabezas, responsable d’activitats a la via pública de l’Ajuntament de Vilafranca i una persona molt estimada a la vila que va morir el mes de febrer.

L’acte es farà aquest dissabte de 18h a 20h de la tarda a la plaça Jaume I de Vilafranca i comptarà amb la participació tant d’entitats com de particulars que volen recordar Cabezas. Des de la comissió organitzadora s’explica que s’hi han implicat una cinquantena d’entitats de diversos sectors, així com persones a títol privat i també empreses.

La jornada, conduïda pel periodista Josep Maria Soler, començarà a les sis de la tarda amb la lectura d’un poema d’Antonio Machado i, després, hi haurà uns pilars de les tres colles castelleres vilafranquines i els Falcons.

A partir d’aquí s’alternaran els parlaments amb diverses actuacions. Concretament intervindran dos administradores de la festa major, Joan Aguado, Pere Regull, Jordi Cuyàs i un representant de les entitats encara per determinar. Hi haurà música amb l’Escola de Música, cant Coral i monòleg i lectura de poema final a càrrec de l’associació GATAP.

També es preveu una ofrena floral a càrrec dels balls de la festa major, dels clubs esportius i també d’entitats organitzadores de l’homenatge.

Els impulsors de la iniciativa esperen que sigui un homenatge amb la participació del màxim de gent possible i per això han reservat unes 400 cadires, tot i que esperen poder acollir a més gent.

També et pot interessar

Comentaris