Tres anys de presó per abusar de dues menors al Montmell

Façana exterior de l’Audiència de Tarragona (Foto: ACN)
ACN
05/11/2019 - 18:56h

L’acusat ha acceptat els fets abans del judici i haurà d’estar deu anys en llibertat vigilada

Un home ha reconegut haver abusat de dues menors d’edat el 2015 al municipi del Montmell i ha acceptat una pena de dos anys i vuit mesos de presó, deu anys de llibertat vigilada i el pagament de 7.000 euros d’indemnització a les víctimes.

El cas s’havia de jutjar a l’Audiència de Tarragona, però les parts han tancat un acord de conformitat. El condemnat convivia amb un amic, el qual tenia amb ell les seves filles menors d’edat alguns caps de setmana alterns i la meitat de els vacances.

Aquest dimarts l’home ha admès que entrava a l’habitació de les nenes -de 8 i 13 anys-, i que els llepava els peus i dormia entre les dues, abusant d’elles. L’home ha estat condemnat a dos anys de presó per un delicte d’abús sexual a menor de 16 anys amb introducció de membres corporals, i a 8 mesos de presó per un delicte d’abús sexual a menor de 16 anys.

També haurà de complir 5 anys de llibertat vigilada per cada delicte i el tribunal ha acordat que no pugui apropar-se ni comunicar-se amb les víctimes durant un període de 5 anys.

PUBLICITAT

Inicialment, la fiscalia demanava una pena de 14 anys de presó pels dos delictes i hi apreciava una prevalença de relació de superioritat. Finalment, el fiscal ha descartat aquest agreujant i ha tingut en compte els atenuants de dilacions indegudes i de reparació del dany.

També et pot interessar

Comentaris