Diumenge Sant Martí Sarroca acollirà una nova edició de la Cursarroca

05/11/2019 - 14:20h

A més de la cursa també hi ha una caminada popular

La novena edició de la Cursarroca se celebrarà diumenge, amb sortida a les 9:30 del matí al final de la Rambla de Catalunya de Sant Martí Sarroca. A diferència d’altres edicions la Cursarroca d’enguany ja no estarà organitzada pel Club Esportiu Fent Amics, l’entitat que va crear l’esdeveniment, sinó per l’empresa Tretzesports. Tot i així, un gruix important de voluntaris col·laboraran com sempre en les tasques de marcat de les pistes, punts de control, avituallament, servei de massatge, etc. També l’Ajuntament continuarà donant-hi suport activament, a més d’encarregar-se enguany de l’esmorzar popular.

El circuit de la cursa serà de 16.000 metres, amb nous trams que no s’han fet en cap altra edició. En el recorregut i hi haurà 3 avituallaments líquids i sòlids.

El circuit de la caminada tindrà 11.300 metres, amb 358 metres de desnivell positiu. Igual que en les edicions anteriors, serà un circuit molt apte per a totes les edats i estats físics. En el recorregut de la caminada hi haurà 2 avituallaments líquids i sòlids.

Ambdós recorreguts es desenvoluparan entre paisatges de bosc i vinyes.

També et pot interessar

Comentaris