L’arquebisbe de Yaoundé (Camerún), Jean Mbarga, serà el 14 a Vilafranca

Avatar
05/11/2019 - 16:00h

En el marc del Congrés de Teologia impartirà una conferència a l’església de Sant Francesc

Dijous, 14 de novembre, a les 20.30 h i a l’església de Sant Francesc està previst que l’arquebisbe de Yaoundé (Camerun), Mons. Jean Mbarga, pronuciï una conferència sota el títol “L’alegria dels pobres i dels immigrants, esperança de la missió” en un acte gratuït i obert a tothom.

PUBLICITAT

L’Ateneu Universitari Sant Pacià (que agrupa les Facultats de Teologia, Eclesiàstica de Filosofia, i Antoni Gaudí d’Història, Arqueologia i Art Cristià) organitza cada any, el mes de novembre, un Congrés de Teologia sobre algun tema d’interès, amb la participació de ponents d’alt nivell. Aquest any, el congrés es titula “L’aportació del papa Francesc a la Teologia i a la Pastoral de l’Església”, i tindrà lloc a Barcelona del 12 al 14 de novembre.

PUBLICITAT

Hi participaran teòlegs i bisbes vinguts de Roma, Bolonya, Buenos Aires, Camerun, Índia, Estats Units, Espanya, Tarragona i Barcelona. Una de les novetats d’aquesta edició és que els vespres dels dies del congrés alguns dels ponents es desplaçaran a poblacions properes per impartir les seves ponències. Precisament Vilafranca ha estat escollida per ser la seu d’una d’aquestes conferències.

També et pot interessar

Comentaris