Rosa Lluch fa campanya per En Comú Podem a Vilafranca

04/11/2019 - 18:23h

La candidata al Senat i filla d’Ernest Lluch s’ha trobat aquest dilluns amb militants del partit a Vilafranca

La historiadora, candidata al Senat per En Comú Podem i filla d’Ernest Lluch, Rosa Lluch, s’ha trobat aquest dilluns al migdia amb militants i simpatitzants del partit a Vilafranca i ha aprofitat per fer campanya per les eleccions del 10 de novembre.

Lluch ha explicat que fins fa un any vivia a Sant Llorenç d’Hortons, on va residir durant deu anys, i que venint cap a Vilafranca ha recordat que “el tren va igual de malament que quan jo l’agafava des de la comarca i triga el mateix i, per tant, s’evidencia la necessitat de millorar el transport al Penedès”.  

Pel que fa a les eleccions generals, Lluch ha apuntat que considera que En Comú Podem és la garantia per intentar aconseguir un desbloqueig de la situació actual entre Catalunya i Espanya i ha explicat que els comuns proposen “restablir els ponts de diàleg que no s’hauria d’haver trencat mai, sense exigències prèvies i nosaltres podem oferir diferents veus i sensibilitats per assolir aquest objectiu, que ara està difícil perquè ningú vol parlar però s’han de rebaixar les tensions”.

Lluch ha reconegut, doncs, que l’acord serà complicat i que ells no tenen cap “solució màgica” però que posaran tot el que estigui a les seves mans per tal de facilitar que “s’escolti amb empatia, sempre entenent la raó dels altres perquè molts, en alguns moments, ens hem sentit sols”.

Per la seva banda, el regidor vilafranquí Ramon Arnabat (VeC), ha assegurat que “com més forts sigui el nostre col·lectiu, més possibilitats hi haurà de tenir un govern progressista a l’Estat”.

També et pot interessar

Comentaris