Els Castellers de Vilafranca volen saldar el deute amb el 3d10fm

Prova de 3d10fm fins a sisens en l’últim assaig dels Castellers de Vilafranca. FOTO: Castellers de Vilafranca
31/10/2019 - 10:56h

Els vilafranquins podrien ajuntar el 3d10fm amb el 4d9sf, la td9fm i el pd8fm

Els Castellers de Vilafranca sortiran per decisió pròpia segons per la diada de Tots Sants amb el gran objectiu de completar el 3d10fm, que enguany han carregat en tres ocasions i que ningú descarrega des de fa tot just un any.

En segona ronda, si completen el castell de 10, els verds podrien provar el 4d9sf, i seguidament la td9fm i el pd8fm. Des de la colla es demana el màxim d’assistència de tothom a plaça en la que serà l’última actuació de la temporada.

Obriran la jornada de Tots Sants els Capgrossos de Mataró, que volen revalidar l’actuació de diumenge a Girona amb el 3 i 4d9f i el 4d8a, i si tot va bé potser podrien intentar el pd8fm.

En tercera posició actuaran els Xiquets de Tarragona, que han confessat que no és una temporada bona i que els seus objectius passen per la td8f, el 3d9f i possiblement el 4d8a, tot i que encara està per confirmar.

Pel que fa als Castellers de Sants, portaran a Vilafranca el 4d9f, i segurament també el 3d9f i el 5d8, tot i que aquests últims tampoc se sabran fins a última hora.

Activitats durant tot el dia
La jornada de divendres començarà a les 9 del matí amb matinades pels carrers del centre. Després hi haurà el tradicional esmorzar popular a Cal Figarot, distinció de socis d’honor i, a les 11h, fotografia de colla al costat de la basílica de Santa Maria. A les 12h començarà la diada i, després, ronda vermut al local dels Castellers de Vilafranca.

Seguidament, dinar popular per a la gent que s’hi hagi apuntat prèviament, ball de gralles amb els Quatre Vents, concert de Miquel del Roig i final de festa amb el dj vilafranquí Jordi Rivas.

També et pot interessar

Comentaris