Desmantellada una plantació de cànnabis al centre del Vendrell

Avatar
30/10/2019 - 19:49h

La Policia Municipal i la Guàrdia Civil decomissen en un operatiu conjunt 2.562 plantes de marihuana

Fruit d’una investigació conjunta, la Policia Municipal del Vendrell i la Guàrdia Civil van desmantellar aquest dimarts una plantació i un laboratori de marihuana de l’interior d’un habitatge del carrer de l’Om que estava tapiat des de feia uns 5 anys per evitar-ne l’ocupació.

En total, l’operatiu policial va permetre decomissar 2.562 plantes de cannabis sativa i nombrosos utensilis per al seu cultiu. Mig miler de plantes eren adultes i es trobaven en una habitació mentre que un parell de milers més eren plantes en fase de creixement.

Els investigadors creuen que el destí final de les plantes en fase inicial seria la venda a uns tercers cultivadors.

Al matrimoni responsable d’aquesta plantació, de 37 i 42 anys, se li imputen els delictes de tràfic de drogues (cultriu, elaboració i tràfic de substàncies estupafaents) i de defraudació del fluid elèctric.

PUBLICITAT

La investigació es va iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana i es van establir diversos dispositius per localitzar i desmantellar la plantació clandestina i identificar el seu presumpte responsable.

En un dels dispositius policials es van detectar moviments inusuals del principal investigat, el qual, després de ser identificat i d’informar-lo sobre els indicis de la investigació, va col·laborar facilitant l’accés als agents al seu habitatge.

PUBLICITAT

Un cop dins d’aquest immoble, els investigadors van constatar l’existència d’un accés cap a un altre de contigu on hi havia una plantació de marihuana. Per tot això, amb la corresponent autorització judicial es va accedir a aquest habitatge contigu, es va procedir al desmantellament de la plantació i del laboratori i es va procedir a la detenció del matrimoni responsable, el qual ja està a disposició dels jutjats.

També et pot interessar

Comentaris