Descarregar el 3d10fm, objectiu dels Castellers de Vilafranca per Tots Sants

fznor
28/10/2019 - 20:42h

Els vilafranquins sortiran segons i volen plantar també el 4d9sf, la td9fm i el pd8fm

Els Castellers de Vilafranca sortiran per decisió pròpia segons per la diada de Tots Sants amb el gran objectiu de completar el 3d10fm, que enguany han carregat en tres ocasions i que no es descarrega des de farà tot just un any.

En segona ronda si completen el castell de 10 els verds podrien provar el 4d9sf, seguidament la td9fm i el pd8fm. Des de la colla es demana el màxim d’assistència de tothom a l’assaig que queda de dimecres i a plaça divendres.

Obriran la jornada de Tots Sants els Capgrossos de Mataró, que volen revalidar l’actuació de diumenge a Girona amb el 3 i 4d9f, el 4d8a i si tot va bé potser podrien intentar el pd8fm.

En tercera posició actuaran els Xiquets de Tarragona, que han confessat que no era una temporada bona i que els seus objectius passen per la td8f, el 3d9f i possiblement el 4d8a, tot i que el tercer castell encara està per confirmar.

Un moment de la roda de premsa de presentació de la diada de Tot Sants

Pel que fa als Castellers de Sants, portaran a Vilafranca el 4d9f i segurament també el 3d9f i el 5d8 tot i que aquests últims no són segurs.

La jornada de divendres començarà a les 9 del matí amb una cercavila, després hi haurà esmorzar popular a Cal Figarot, distinció de socis d’honor, fotografia de colla al costat de la basílica de Santa Maria i, després de la diada, ronda vermut al local dels Castellers de Vilafranca. Seguidament, dinar popular per la gent que s’hagi apuntat, ball de gralles i festa.

També et pot interessar

Comentaris