Entren a robar a 5 cases de Pacs en un cap de setmana

Judit Benages
28/10/2019 - 22:00h

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que tenen constància de cinc fets relacionats amb robatoris amb força a habitatges del municipi

Els veïns del Pla de Cavalls de Pacs van viure aquest cap de setmana una nova onada de robatoris a habitatges.

Concretament els Mossos d’Esquadra confirmen que tenen constància de cinc fets relacionats amb robatoris amb força a habitatges del municipi, uns consumats i d’altres en grau de temptativa, i tots ells duts a terme o bé quan no hi havia ningú a les cases o bé quan els propietaris dormien.

La policia catalana ha explicat al 3d8 que ara mateix estan treballant en la identificació i posterior detenció dels autors, tot i que no volen avançar res per no destorbar l’operativa.

PUBLICITAT

En el grup de Whatsapp que tenen els veïns diumenge al matí es podia llegir alguns detalls dels robatoris i també especulacions, com ara que els lladres podrien haver utilitzat un esprai per dormir als propietaris.

No és el primer cop que els veïns de Pacs estan atemorits pels robatoris a cases. De fet, el passat mes de gener el 3d8 va publicar a les seves pàgines una àmplia notícia sobre la preocupació que tenien per una onada de robatoris a cases, fet que va generar que l’Ajuntament contractés vigilància privada pel municipi.

També et pot interessar

Comentaris