Dotze artistes il·lustren la tercera edició del calendari d’Ampert

Un moment de la presentació d’Ampert amb part dels artistes que hi han col·laborat
28/10/2019 - 17:05h

L’obra es pot comprar a les llibreries de Vilafranca i al local de l’associació a un preu de 6 euros

L’associació contra el càncer i de suport al malalt oncològic Ampert ha posat ja a la venda la tercera edició del seu calendari solidari, il·lustrat de forma desinteressada per 12 artistes penedesencs.

Concretament els il·lustradors d’enguany són Anna Mongay, Eva Sans, Núria Tomàs, Fina Raventós, Marc Sadurní, Marta Rodríguez, Joan Ramon Buisan, Muntsa González, Jordi Gibert, Antònia Bonell, Lluís Masachs i Nenén Giménez.El disseny del calendari ha estat obra de l’estudi vilafranquí Pagà Disseny, i el patrocini ha estat per part de Jocs Recreatius del Penedès.

Durant la presentació del calendari tots ells han destacat la il·lusió que els hi ha fet participar en un projecte “al qual no es pot dir que no” i, a més, alguns han comentat com coneixien de manera més personal l’entitat.

El preu del calendari és de 6 euros, se n’han fet 500 exemplars i es podrà adquirir a les llibreries de Vilafranca i també al local de l’associació -situat al carrer Pere el Gran número 31- que està obert cada dia de 8 del matí a tres del migdia.

També et pot interessar

Comentaris