Els Castellers de Vilafranca estrenen el 10d8

Detall del 10d8 dels Castellers de Vilafranca. FOTO: Maria Rosa Ferré
Judit Benages
28/10/2019 - 11:04h

Els vilafranquins van completar-lo diumenge a la tarda al Cap de la Vila de Sitges després d’un intent desmuntat

Els Castellers de Vilafranca van descarregar diumenge a la tarda al Cap de la Vila de Sitges un castell que fins ara era inèdit: el 10d8. I el van fer amb només una enxaneta. Els vilafranquins van completar-lo després d’un intent desmuntat quan ja entrava el pis de dosos.

10d8 completat pels Castellers de Vilafranca a Sitges. Foto: Maria Rosa Ferré

Els Castellers de Vilafranca van demostrar que tenen molta gent vàlida per al tronc ja que aquesta és la construcció que té més components, amb una seixantena de castellers des dels baixos a l’enxaneta. Val a dir que el castell es va complicar una mica a la descarregada, però els vilafranquins van descarregar-lo amb bona feina.

El 10d8 arribava en tercera ronda, quan ja eren pràcticament les nou de la nit, i després del 3d9f (que va arribar després d’un intent desmuntat) i del 4d9f. Els vilafranquins van tancar la jornada amb el pd7f.

PUBLICITAT

Els verds van compartir plaça amb la Jove de Sitges, els Castellers de Lleida i els Xicots de Vilafranca, que van haver de renunciar als castells de 8 i van plantar el 4d7, el 4d7 amb agulla i el 3d7.

També et pot interessar

Comentaris