El Nou Digittecnic Vilafranca debuta dissabte a casa contra l’Oviedo

Xavi Gonzàlez
25/10/2019 - 10:58h

Per història i per nom, el club lluitarà un any més per l’ascens a l’OK Lliga

El Nou Digittecnic Vilafranca debuta aquest dissabte a la polisportiva (20.30h) davant l’Oviedo Boooling. Abans, aquest dijous, s’ha fet la presentació oficial de la plantilla d’aquesta temporada 2019-2020 a la seu del nou espònsor del Patí.

El president del Patí, Quim Vázquez, va lliurar una samarreta a Jordi Arqués de Digittenic

En els parlaments el president del club, Quim Vázquez va ressaltar l’inici d’aquest nou projecte esportiu amb “moltes il·lusions” i amb el màxim objectiu com a club d’assolir l’ascens a l’OK Lliga. En la seva intervenció va voler ressaltar l’incondicional suport de l’Ajuntament de Vilafranca i en aquest cas la nova etapa amb Digittecnic, un empresa amb seu a Vilafranca. Vázquez va tornar a fer bandera del Patí dient que és “el màxim representant esportiu que té Vilafranca i el 2020 farem 50 anys d’història”.

PUBLICITAT

De la seva banda la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, va agrair també el suport de Digittecnic amb aquestes paraules: “és molt important que empreses del territori s’impliquin en l’esport”.

En el transcurs de l’acte el president del Club, Quim Vázquez, va fer el lliurament d’una fotografia de l’actual plantilla i d’una samarreta de l’equip a Jordi Arqués, propietari de l’empresa Digittecnic.

PUBLICITAT

Després de la foto de família l’equip va marxar a l’entrenament setmanal tot preparant el debut a casa de l’OK Lliga Plata després del valuós empat a Corunya del passat cap de setmana.

També et pot interessar

Comentaris