Els Nens del Vendrell tanquen temporada

24/10/2019 - 18:00h

Els vendrellencs celebren aquest diumenge a casa la diada de Sant Zacaries

Els Nens del Vendrell acaben temporada aquest cap de setmana amb la tradicional diada de Sant Zacaries que enguany tindrà lloc aquest diumenge a les 12h del migdia. Com ja és habitual, la diada anirà precedida de les tradicionals matinades, esmorzar al local de la colla i pilar d’homenatge al mític cap de colla Jan Julivert.

Després de la diada, la colla anima als seus castellers a assistir al dinar de germanor que tindrà lloc al mateix local, participar al bingo casteller que tenen organitzat i acabar la festa conjuntament amb una mica de música.

Així mateix, la colla castellera del Vendrell vol aprofitar aquest cap de setmana per recordar una fita històrica, i és que els Nens va ser la colla que va descarregar, per primera vegada al segle XX el pd6 i el pd7f justament ara fa 50 anys, el 21 de setembre i el 23 de novembre de l’any 1969 respectivament. El pd7f a més a més, va representar el primer castell amb folre descarregat també al segle XX, convertint els Nens del Vendrell en els protagonistes de la recuperació d’una part del castell, (el folre), habitual del segle anterior.

Per aquet motiu, els vendrellencs han organitzat un vermut-tertúlia obert a tothom sobre el pd6 i el pd7f al seu local aquest dissabte dia 26 d’octubre a les 12h, on parlaran alguns dels protagonistes d’aquella gesta i s’oferirà vermut gratuït per a tots els assistents.  

Els Nens tancaran definitivament la temporada 2019 amb el sopar de gala que tindrà lloc al restaurant Xaloquell dissabte dia 9 de novembre i l’assemblea ordinària de socis del desembre, amb data encara per determinar

També et pot interessar

Comentaris