“Els dies mentits” de la Flyhard arriba divendres al Teatre Cal Bolet

24/10/2019 - 08:00h

Els titulars del Carnet d’Amic tenen la possibilitat el dia abans d’assistir a un tast de l’obra amb Marta Aran, directora de l’obra

Divendres, a les 20.30h, continua la programació teatral de Cal Bolet amb Els dies mentits. Una obra escrita i dirigida per Marta Aran i interpretada per Lara Salvador.

El teatre s’omple de dates, de dies assenyalats que han anat omplint-se de mentides. Una dona que fa quinze anys que té relacions sexuals i encara no sap com és un orgasme. Algú que es desconeix i ens explica l’experiència de moltes dones que es desconeixen. Els dies mentits és un relat escrit a partir de les històries de dones anònimes que viuen el tabú de l’anorgàsmia.

I aquest dijous, a les 19.30h al Teatre Cal Bolet la dramaturga i directora Marta Aran interpretarà una escena del seu darrer espectacle Els dies mentits. Una faceta, la d’actriu, que ja ha dut a terme en aquesta mateixa obra diverses vegades, tot i que, el dia de la representació la interpretació anirà a càrrec de l’actriu Lara Salvador.

Un cop acabat aquest tast de l’obra es podrà conversar amb Marta Aran i el dissenyador de les llums Xavi Gardés sobre la temàtica de Els dies mentits i tot el treball que ha realitzat la companyia Flyhard Produccions.

Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d’Amic, amb places limitades, i que requereix inscripció a espectacles@vilafranca.cat. Caldrà haver rebut la confirmació de disponibilitat de places per poder assistir a l’assaig.

També et pot interessar

Comentaris