500 persones assisteixen a la 12a Mostra Enogastronòmica de Castellví

24/10/2019 - 11:00h

La 61a edició de la Festa del Most finalitza amb un balanç exitós

Els actes van començar el dissabte, ja que divendres es va decidir cancel·lar tota la programació en mostra del rebuig a la sentència que va dictaminar el Tribunal Suprem davant els fets de l’1-O. Així doncs, dissabte al matí va tenir lloc una Jornada Tècnica adreçada a pagesos i agricultors amb tres xerrades molt interessants, útils i pràctiques pels pagesos i viticultors de la zona. Una de les novetats d’enguany va ser el maridatge de vins d’un dels cellers locals, en aquest cas Terra de Marca, que va tenir molt bona acceptació i va omplir totes les places.

Dissabte al vespre va tenir lloc un dels actes principals d’aquesta Festa del Most, la 12a Mostra Enogastronòmica. Prop d’unes 500 persones van passar per la plaça Nova de la Múnia on van poder degustar els productes de les caves i cellers locals i també van poder tastar plats cuinats per restaurants, entitats i associacions del municipi. Els assistents van estar acompanyats en tot moment per la música Leitmotiv, Cover & Jazz Band que va amenitzar a la perfecció l’acte. A més a més, es tracta d’una mostra que només utilitza material compostable, per tal de tenir cura del medi ambient i millorar el reciclatge. Sens dubte, aquesta mostra és un dels actes més consolidats de la Festa del Most.

Diumenge va ser el dia més tradicional amb la cercavila, la Missa del Most i el ball i concert a la Societat Cultural La Munienca. Tots aquests actes van comptar amb la presència de les Pubilles i els Hereus, l’única tradició que es manté al llarg de tots els anys d’història d’aquesta festa.

Una Festa del Most amb molta història que any rere any, és un èxit.

Comentaris