Troben mort un matrimoni de Sant Jaume dels Domenys desaparegut des de diumenge

Ricard Vinyals
23/10/2019 - 21:04h

Desenes de persones han buscat la parella en una zona boscosa del Montmell

Aquest dimecres al vespre ha estat trobat sense vida en un paratge boscós de la serra del Montmell que no ha trascendit el matrimoni veí de Sant Jaume dels Domenys a qui no s’havia vist des de diumenge.

La família n’havia denunciat la desaparició i aquest dimarts va aparèixer el vehicle en el qual la parella, Victoriano Rincón i Josefa Carmona, de 63 anys, havien marxat de Sant Jaume, un Nissan Patrol de color negre. El cotxe estava aparcat al costat d’una carretera a la zona propera al nucli d’Aiguaviva i no hi havia senyals d’haver patit cap accident.

Amb tot, hi faltaven les plaques de les matrícules, que van ser localitzades a l’interior.

A l’espera que es puguin conèixer més detalls sobre què li hauria pogut passar al matrimoni, val a dir que aquest dimecres l’han estat buscant desenes de persones, entre voluntaris, membres del cos de Bombers de la Generalitat, bombers voluntaris dels parcs de Sant Jaume dels Domenys i de la Bisbal del Penedès, Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i agents dels Mossos d’Esquadra.

PUBLICITAT

La policia catalana ha utilitzat fins i tot un helicòpter amb una càmera tèrmica per mirar de trobar el matrimoni desaparegut.

A les xarxes socials es va difondre la desaparició del matrimoni de Sant Jaume i, per exemple, la colla castellera dels Nens del Vendrell hi va col·laborar perquè eren els avis de dos membres de la canalla de l’entitat.

També et pot interessar

Comentaris