Pere Montserrat i Ferrer, nou president del Consorci Sociosanitari

Pere Montserrat i Ferrer
23/10/2019 - 16:09h

L’empresari vilafranquí treballarà per assegurar la qualitat de vida de la gent gran

L’empresari vilafranquí Pere Montserrat i Ferrer és ja el nou president del Consorci Sociosanitari de Vilafranca del Penedès (CSSV) que gestiona el centre Ricard Fortuny.

Pere Montserrat, que substitueix en el càrrec Ramon Novell, va ser proposat abans de les vacances d’estiu i ratificat fa uns dies.

El vilafranquí ha afirmat que afronta aquesta nova etapa amb l’objectiu d’aportar la seva experiència “per tal d’aconseguir que la gestió del nostre centre continuï en els nivells d’excel·lència que ha tingut sempre i, si pot ser, millorar-los” i, en aquest sentit, ha explicat que farà tot el que estigui al seu abast per millorar la tasca del centre “d’assegurar la qualitat de vida de la nostra gent gran pel que fa a la seva atenció social i sociosanitària en els àmbits d’internament, atenció diürna, atenció domiciliària i habitatges amb serveis”.

El nou president del CSSV es converteix així en el màxim representant institucional de l’entitat en la que suposa una tasca més en la seva trajectòria sempre implicada amb Vilafranca, on presideix Publicacions Penedès SA, editora del setmanari El 3 de vuit, on havia dirigit l’empresa SIA Biosca i on havia ocupat altres càrrecs, com el de president del Club Patí Vilafranca i el de regidor de l’Ajuntament de Vilafranca durant vuit anys.

Així, després del seu nou nomenament, Montserrat ha mostrat de nou el seu compromís amb “la societat penedesenca, fonamentat en l’ètica, la responsabilitat social i el necessari rendiment de comptes”.

Pere Montserrat, que substitueix en el càrrec a Ramon Novell, va ser proposat abans de les vacances d’estiu i ratificat fa uns dies.

També et pot interessar

Comentaris