Josep Torreño guanya el concurs d’Instagram de la festa major de Vilafranca

El guanyador del concurs d’Instagram, Josep Torreño. FOTO: La Fatxenda
22/10/2019 - 10:35h

Xavi Vicente i Berta Sayeras van quedar en segona i tercera posició respectivament

Aquesta setmana s’han entregat els premis del concurs d’Instagram de la festa major de Vilafranca d’enguany i que ha guanyat Josep Torreño, amb la fotografia ‘Units pel foc (i el fum)’ i gràcies a la qual va guanyar una càmera Canon valorada en 399 euros.

El segon premi va ser per Xavi Vicente, amb la fotografia ‘Diada de Sant Fèlix 2019’ per la qual va guanyar un abonament de temporada pels espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori.

El tercer premi el va guanyar Berta Sayeras amb la fotografia ‘Quan la Roseta t’accepta el ram’. Sayeras podrà gaudir d’una visita guiada al celler de la Família Torres i un dinar per a dues persones al restaurant El Celleret.

A més, els tres guanyadors van obtenir una impressió de la fotografia ampliada.

Per poder participar en el concurs d’Instagram s’havien de presentar imatges realitzades durant la festa major o dies previs i s’havia de publicar a Instagram amb el hashtag #concursfmvila19. Van participar-hi més de 2.000 persones i, de totes les fotografies, se’n van seleccionar 10 i les tres fotografies més votades a instagram van ser les que van guanyar el concurs.

El jurat estava compost pel fotògraf oficial de la festa major (Sergio Ros), l’equip de comunicació, xarxes i audiovisuals La Fatxenda (Jordi Canchales i Eva Bertran) i els administradors de la festa major d’enguany.

També et pot interessar

Comentaris